fo004050: Viering 50 jaar CMB-Luik
"Zwart-witfoto van de optocht van jeugdgroepen ter gelegenheid van de viering van 50 jaar CMB-Luik, juni 1955. Opschrift onderaan: de feestbetoging te Luik in juni 1955. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"