Tribune (London: Tribune Publications)
"Socialistisch weekblad sinds 1937 gepubliceerd in Londen. Gesticht door parlementsleden uit de linkervleugel van de Labour Party. Het blad dat nu eens als krant dan weer als een magazine verscheen, voer een onafhankelijke koers. George Orwell verzorgde de rubriek As I please tussen 1943 en 1945.Bibliotheek Camille Huysmans"