fo006990: Portret van Lenin in Tokyo - United Press International Planet News L.T.D.
"Zwart-witfoto van een portret van Lenin in Tokyo n.a.v. de Sovjet Trade Fair, 19 augustus 1961. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"