af017248: Skraboelekensfeesten 1976 - Dyon, Louis; Skraboeleken; Jongsocialisten; MJA; Jeugdatelier Skraboeleken (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door de vzw Skraboeleken, de Jongsocialisten (JS), de Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA) en het jeugdatelier Skraboeleken voor een feest in Geraardsbergen. Tekst: v.z.w. SKRABOELEKEN – Geraardsbergen – Zaterdag 15 mei 1976 SKRABOELEKENSFEESTEN 1976. Kinderanimatie – Folklore – Kleinkunst – Folksong – Vrij podium. 14 uur: Kinderprogramma: Droom van een Cirkus door Kindertheater Karoesel Brussel. 16 uur: EERSTE GOUDEN TUTTENWORP in aanwezigheid van het Stadsbestuur van Geraardsbergen. 17 uur: Kleinkunst: Bert De Coninck en Jean Rousseau Winnaar HUMORFESTIVAL Knokke-Heist 1975. 19 uur: Geraardsbergs Talent: Skabbernak – Expressiegroep. 21 uur: Volkszang: Walter DE BUCK en zijn Groep. 23 uur: VRIJ PODIUM. Adamstraat (verkeersvrij) Geraardsbergen – Vrije Toegang. Een organisatie van de v.z.w. SKRABOELEKEN, Jongsocialisten, Mutualiteit der Jonge Arbeiders en Jeugdatelier Skraboeleken. Vrij van zegel. Druk. L. DYON – Geraardsbergen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"