fo012884: Werf van een nieuwbouw van SM Vooruit (1936)
"Zwart-witfoto van een werf van een nieuwbouw van de coöperatie SM Vooruit in Gent, 1936. Op de foto Oscar Henry. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"