451.00104: Artikels betreffende ‘The state of EC-Namibia relations’. - Vanheukelom, Jan
"Collection: Vanheukelom Jan; Biografie: Jan Vanheukelom behaalde zijn master in de Germaanse Taal en Letterkunde aan de K.U.Leuven. Al vrij snel ging hij aan de slag bij het FOS en in die functie onderhield hij nauw contacten met andere organisaties zoals AKZA, SA/NAM, VAAK. Dit weerspiegelt zich in de uitgebreide correspondentie vanuit deze verschillende verenigingen. Sinds 1999 werkte hij als adviseur voor het Directoraat-Generaal voor Ontwikkelingssamenwerking en als speciaal adviseur voor het kabinet van de staatssecretaris voor Ontwikkelingssamenwerking. Dit bleef hij tot in 2003. In dat jaar beëindigde hij tevens een leersabbat voor federale ambtenaren aan de K.U.Leuven: het Public Management Programme. In 2006 startte hij als senior programme officer bij het European Centre for Develoment Policy Management (ECDPM). Sinds 2007 is hij programme coordinator van het beleidsprogramma. Level of description: File; Series: 451: Archief van Jan Vanheukelom"