fo033036: Turkije aan de Leie
"Zwart-witfoto van het huwelijk van Fatma Pehlivan te Gent, jaren 1980. Een familielid knoopt een rood lint rond haar taille en er worden veel Turkse Lira's opgespeld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"