Homoseksualiteit en wetenschap: een inleiding in lesbische en homostudies - Segers, Jeanne C.M.; Smit, Anne M. (Tilburg: Katholieke Universiteit Tilburg, 1986)
"redactie: Jeanne C.M. Segers en Anne M. Smit Fonds Suzan Daniel (FSD)Artikelenbundel"