af017050: Volk van Gent! Wij roepen U op naar de groote kiesmeeting - Volksdrukkerij; BWP
"Affiche uitgegeven in 1925 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de wetgevende verkiezingen. Tekst: WETGEVENDE VERKIEZINGEN 1925. VOLK VAN GENT! Wij roepen U op naar de GROOTE KIESMEETING op Maandag 30 Maart, om 7 1/2 uur in het Feestlokaal VOORUIT, Sint-Pietersnieuwstraat. SPREKERS: Pol DE VISCH, Rudolf VERCAMMEN en Gust BALTHAZAR. Vooraf: Propagandatocht met de Harmonie VOORUIT. Men vertrekt van op de Vrijdagmarkt, om 7 uur stipt. Volksdrukkerij - Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"