af005487: Stop Trump. Change the world - PVDA; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 2017 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA) tegen de komst van Donald Trump voor de NAVO-top. Afbeelding: contouren van het hoofd van Donald Trump met stippellijn en schaar voor een mensenmassa. Tekst: Stop Trump. Change the world. V.u. Marie-Rose Eligius, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"