fo029586: SVV-Oostende - Foto Luc
"Zwart-witfoto genomen tijdens een 1-meistoet te Oostende, met een delegatie van de Socialistisch Vooruiziende Vrouwen en Bond Moyson. Met de slogan : Eendracht maakt macht; wordt lid van Bond Moyson. Vooraan rechts : Rachel Vandenberghe, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"