hs000478: Landschaften und Stimmungen, houtsnede nr. 19/60 - Masereel, Frans (Landschaften und Stimmungen, 1929)
"Houtsnede nr. 19 uit een selectie van 60 getiteld, Landschaften und Stimmungen Zie ook: ga000478 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"