pk000683: Internationaler Socialisten-congress in Basel, 24.-26.Nov.1912 - Genossenschafts-Buchdrückerei
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een stoere arbeider die een vlag recht houdt. De vlaggestok doorboort een slang. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"