114.00209: Dossier betreffende het Groenkomitee Vlaamse Ardennen, de Stedelijke Openbare Bibliotheek Ronse en de gemeentebegroting dienstjaar 1977 - BSP-afdeling Ronse (1977)
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Ronse; Series: 114: Archief van SP-afdeling Ronse; Level of description: File"