af008575: Centraal Amerika geen 2de Viëtnam - Anti-Interventiefront (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door het Anti-Interventiefront (Antwerpen) voor solidariteit met de Centraal-Amerikanen. Afbeelding: tekening van een gevarendriehoek. Tekst: BETOGING. Centraal Amerika geen 2de Viëtnam. zat. 22 jan. '83 Edegem. DE GEMEENTE VAN DE MINISTER VAN BUITENLANDSE BETREKKINGEN. SAMENKOMST om 14.30u. HOVE-STATION. ORGANISATIE anti-interventiefront STEENBOKSTRAAT 32 2000 ANTWERPEN. TEL. 03/230.96.97. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"