af017250: Tentoonstelling schilderwerken Fred en Jean Beeckman - Dyon, Louis; CSC-Vormingswerk; ATB De Natuurvrienden; Kultuuropbouw (1975)
"Affiche uitgegeven in 1975 door CSC-vormingswerk, ATB De Natuurvrienden en Kultuuropbouw voor een tentoonstelling van Fred en Jean Beeckman. Tekst: c.s.c.-vormingswerk – a.t.b. de natuurvrienden – kultuuropbouw vzw geraardsbergen. tentoonstelling schilderwerken fred en jean beeckman van 23 tot 31 augustus 1975. zaterdag 23 aug.: officiële opening om 17u. zondag 24, maandag 25 en zondag 31 aug.: open van 10 tot 12 en van 14 tot 19u. woensdag 27 en zaterdag 30 augustus: open van 14 tot 19u. donderdag 28 augustus: van 17 tot 22u. zaal volkshuis, markt (turnzaal) – toegang vrij. Vrij van zegel. Drukk. L. DYON, Geraardsbergen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"