fo012100: Vlaamse foor en tentoonstelling georganiseerd door de Marxkring - Verplaetse, Pol (1939)
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van een stand op de vlaamse foor en tentoonstelling georganiseerd door de Marxkring in het Feestlokaal Vooruit in Gent, 1939. Zicht op de stand met o.a. Richard Vankenhove omringd door varken en schaap. Opschrift op borden: 1.00 Fr. Wie pikt er mij 'nen keer? 1.00 Fr. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"