fo025390: Vrouwen tegen de crisis - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging van vrouwen tegen de krisis (crisis), in Brussel, 6 maart 1982. Zicht op de betogers, waaronder verklede vrouwen, met tekst; Herengebroed zuigt vrouwenbloed - Saigneurs vous nous saingez. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"