fo019637: Witte mars - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van de Witte Mars, een betoging van honderduizenden mensen n.a.v. de zaak Dutroux. De betogers komen op straat voor een beter werkend gerecht en politiediensten. Brussel, 20 oktober 1996. Opschrift spandoek: Justitiepaleis = Leugenpaleis FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"