te001818: Libanon - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen bij een artikel in De Wereld Morgen van 22 november 1976. Artikel heeft als titel; Libanon, komplex probleem. Tekening van een man met een grote wijde jas aan. Op zijn rug staat Libanon. De tekening heeft een vervolgtekening; TE 001819 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"