Sjaloom : maandblad gewijd aan de homofilie (Antwerpen: Pastorale Werkgroep Homofilie)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : tweemaandelijks ; vanaf (1973) : driemaandelijksRedactie : Grote Hondstraat 48, 2000 Antwerpen ; 03(1974) Ommeganckstraat 63, 2000 AntwerpenSamen ingebonden met duiding+"