af000985: Patrick [Jelica Cruz de Pina] - sp.a Antwerpen; Janssens, Patrick
"Affiche uitgegeven in 2006 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) Antwerpen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Patrick Jelica Cruz de Pina. V.u.: Patrick Janssens, Willem Eekelerstraat 43, 2020 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"