af000689: Stem voor Aimé Canipel - BSP (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door BSP (Gent) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Aimé Canipel. Tekst: Op hem kunt u rekenen. Stem voor Aimé Canipel. 7e kandidaat op de BSP-lijst 5. VRIJ VAN ZEGEL - Gemeenteraadsverkiezingen 10 oktober 1976. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"