af015377: Kringloopblok te koop in de wereldwinkel - Alsteens, Gerard; Drukkerskollektief De Wrikker; Oxfam-Wereldwinkel; Dreezen, Jan
"Affiche van Gerard Alsteens (Gal) uitgegeven in 1984 door Oxfam-Wereldwinkel Gent voor eerlijke productenhandel. Afbeelding: tekening van een afgezaagde boomstam waarin een andere boom groeit. Tekst: Kringloopblok 100% gerecykleerd papier te koop in de wereldwinkel. oxfam•WERELDWINKELS v.z.w. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER 03/233.73.54 JULI '84. verantw. uitgever: Oxfam-Wereldwinkels v.z.w., Jan Dreezen, Burggravenlaan 62 — 9000 GENT tel. 091/21.64.04 Telex: 12947 BTW: 415.365.777. vrij van zegel, art. 198 p. 7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"