003.00079: Omzendbrieven, pamfletten, lijsten, uitnodigingen, verslagen, specimen, knipsels, nota, briefwisseling en brochure (N/F) betreffende bestuursleden van het Midden-Komiteit, pers en propaganda, de stadsdienst, de verfraaiing van werkplaatsen, het Fonds Coole, hulp voor Spaanse weerstanders, het federaal congres op 12/10/1947, de crisis, culturele aktiviteiten en propaganda VKP - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"