af016258: Le Quart Monde. Tous citoyens - CAT Imprim'service; Mouvement International ATD Quart Monde
"Affiche uitgegeven door de Mouvement International ATD Quart Monde tegen armoede en uitsluiting in de wereld. Afbeelding: een man slaat een hart in de wereldbol. Tekst: LA QUART MONDE. TOUS CITOYENS. Mouvement International ATD Quart Monde 107, av. du Général Leclerc 95480 Pierrelaye Tél. 16 (1) 30 37 11 11. CAT imprim' service - Lille - 20.57.51.82. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"