fo018254: Marxkring - Muller, Erwin
"Zwart-witfoto van de leden van de Marxkring tijdens hun opvoering op het Noors Galabal in het Feestpaleis van Vooruit in Gent, 17 december 1938. In het midden met kapiteinspet Richard Vankenhove. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"