fo010762: Anseele-herdenking in Feestlokaal Vooruit - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van de Anseele-herdenking in Feestlokaal Vooruit in Gent, 20 februari 1940. Zicht in de zaal met toeschouwers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"