fo016200: Cooperatieve winkel nr. 1 in Antwerpen (1927)
"Zwart-wifoto van het interieur van een cooperatieve winkel nr. 1, een textielwinkel, in de Diepestraat 144 in Antwerpen, rond 1927. Zicht op een linnenkast met verkoopster. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"