Franja : una revista de los exilados latinoamericanos - revista del Colectivo Latinoamericano de Trabajo Psicosocial (Leuven: Colectivo Latinoamericana de Trabajo Psico-Social; Bruselas)
"Archief 'Belgische afdeling van de Vierde Internationale'Periodiciteit: driemaandelijks / tweemaandelijks (1980)Redactie: Johanna Martens (editor) Groot Begijnhof 63, 3000 Leuven / Eduardo Durán, Isabel Miranda, Luiz Basilio Rossi, José Surra (consejo de redacción formado por camaradas latinoamericanos de differentes tendencias politicas) / wisselende redactieraad / Daniela Hernández, Sonia Lillo, Pocha Robles, David Cusatto (colectivo de edición) / een aantal vaste medewerkers uit Frankrijk, Duitsland, Nederland, de Verenigde Staten en MexicoAdministratie: rue du Gouvernement Provisoire 32, 1000 Bruselas"