fo010369: Eerste steenlegging P.S.-gebouw
"Zwart-witfoto van de eerste steenlegging van het nieuwe P.S.-gebouw in de Koningstraat in Brussel op 30 april 1956 met o.a. Achille Van Acker. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"