fo000995: 1 Mei, Gent
"Zwart-witfoto van slogans voor meer speelruimte voor kinderen in de 1 meistoet. Gent, Cataloniëstraat: 1 mei 1930. Opschrift: Wat wij willen - Stedelijke kinderkribben - Openbare kinderbaden - Openbare speelpleinen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"