Bekende figuren uit politiek en literatuur - Van Raalte, Ida; Van Raalte, Ernst (Den Haag: Kruseman, 1964)
"geschetst door Ida en Ernst Van Raalte Boek bevat geschreven en getekende portretten van talrijke politieke figuren en auteursBibliotheek Camille HuysmansSchets van Camille Huysmans (pagina's 93-94)"