fo016299: Coöperatieve winkel nr. 2 in Antwerpen (1927)
"Zwart-witfoto van de coöperatieve winkel nr. 2 in Antwerpen. Zicht op de voorgevel van de kruidenierswinkel met personeel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"