af002102: Pour mieux vivre - Editions Est-Ouest; FGTB; Major, Louis (1950)
"Affiche uitgegeven in 1950 door Fédération Générale du Travail de Belgique (FGTB) voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: tekening van een man glimlachend naar zijn lidboekje kijkend, zijn vrouw kijkt vanuit het raam over zijn schouder mee. Tekst: Pour mieux vivre! Votez. Adherez à la F.G.T.B. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"