fo025723: Huldiging door de Snorrenclub Antwerpen
"Collection: Dossier betreffende de huldiging van de Snorrenclub Antwerpen tot Snor van het Jaar 1987 op 23 mei 1987; Kleurenfoto van Romain Deconinck naar aanleiding van zijn huldiging tot Snor van het jaar 1987 door de Snorrenclub Antwerpen, 23 mei 1987. Series: Dossier betreffende de huldiging van de Snorrenclub Antwerpen tot Snor van het Jaar 1987 op 23 mei 1987; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"