vl000003: Socialistische Propaganda Club Oostende
"Vlag van de Socialistische Propaganda Club van Oostende. Centraal op een rood veld staat het opschrift. Franjes van goudkleurige metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"