Forum Rood! (Antwerpen: RAL, 1973)
"Archief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale' Redactie: Fons Van Cleempoel, Moretuslei 40, 2070 Ekeren (kontaktadres en verantwoordelijke uitgever)Periodiciteit: minstens vier maal per jaar"