pr000570: Livien Danschutter SP
"Prent in zwart-wit, afbeelding van Livien Danschutter. Tekst op de keerzijde: Opdat Zelzate in goede handen blijft, stem burgemeester Livien Danschutter SP n°1. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"