af001409: Henri Knuts - SP; Butenaerts, Paul (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Henri Knuts. Tekst: SP Henri KNUTS 2de Kandidaat Senaat. VRIJ VAN ZEGEL - WETGEVENDE VERKIEZINGEN '85 - Verantw. Uitg.: P. Butenaerts, Guffenslaan 108, 3500 Hasselt. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"