Gids over inclusieve communicatie - Declerck, Eva; Eggermont, Marieke; Mertens, Sigrid (Gent: Çavaria, 2022)
"Redactie: Eva Declerck, Marieke Eggermont, Sigrid Mertens Fonds Suzan Daniel (FSD)Inclusief en toegankelijk communiceren naar mensen met een handicap en uit de LGBTI+ gemeenschap.Deze gids is een instrument van het project 'Op het kruispunt: voor LGBTI+ personen met een handicap'. Dit project is een samenwerking van Aut & Out, Casa Rosa, çavaria, GRIP, Inter, Intersekse Vlaanderen, Konekt, Transgender Infopunt en UniQue."