Corporatisme en bedrijfsorganisatie 1930 - 1952 - Luyten, Dirk (Namen: Association des cercles francophones d'histoire et d'archéologie de Belgique, 1990)
"Overdruk uit: Akten, 49e Congres van de Federatie van Kringen voor Oudheidkunde en Geschiedenis van België. Congrès de Namur : 3e congrès de l'Association des cercles francophones d'Histoire et d'Archéologie de Belgique"