Gevecht tegen de katholieke kerk vooralsnog onbeslist : Polen hopen nog steeds op grondwet - Krasicki, Artur Cezar (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Artur Cezar Krasicki Fonds Suzan Daniel (FSD)"