Pensando en volver : migratiebeleving- [sic] en geschiedenis van Spaanse migranten in Gent sinds 1930 - Pee, Katleen (Gent: Universiteit Gent Sectie Geschiedenis, 2001)
"Katleen Pee Licentiaatsverhandeling UG"