af010223: Als ik groot ben word ik landbouwer - Fialho, Maria; 11.11.11; Cleymans, Bert (1985)
"Affiche van Maria Fiahlo uitgegeven in 1985 door 11.11.11 voor ontwikkelingssamenwerking. Afbeelding: zwart-witfoto van een graatmager jongetje zittend op een jutezak. Tekst: Als ik groot ben word ik landbouwer. 11.11.11. Prk. 002. Omdat honger een onrecht is. 20 11.11.11. Vrij van zegel codex 198. Foto M. Fiahlo – Verantw. uitg. B. Cleymans, Distelvinklaan 6, 2710 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"