af004551: 75 jaar Soc. Harmonie "Vooruit" Lier - De Kock, Paul; VFSMZ
"Affiche van Paul De Kock uitgegeven in 1983 door de Vlaamse Federatie van Socialistische Muziekkorpsen en Zangkringen (VFSMZ) voor het 75-jarig bestaan van Harmonie Vooruit Lier. Afbeelding: roos in bombardon. Tekst: Vlaamse Federatie Soc. Muziekkorpsen & Zangkringen. 75 jaar Soc. Harmonie Vooruit Lier. Muziekfestivals op zaterdag 10 sept. vanaf 14 uur en zondag 11 sept. vanaf 14 uur in de gebouwen van de Rijksbasisschool 't Molentje, Eeuwfeestlaan. Ontwerp: De Kock Paul, Academie - Lier. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"