Protestacties in België als reactie op de communistische regimes in Oost-Europa : De arbeidersopstand in Hongarije (1956), de Russische inval in Tjechoslovakije (1968) en de militaire staatsgreep in Polen (1981-1982) - Pieters, Conny; Lafontaine, Bertrand; Jult, Leentje (Gent: RUG, 1998)
"Praktische oefening, RUG"