Wat is fascisme - Leeflang, Max; Rijnen, Harrij; Vega, Judith (Breda: De Vrije Boekhandel, 1978)
"bijdragen van Max Leeflang, Harrij Rijnen, Judith Vega e.a. In samenwerking met het Anti-Fascisties Front en Werkgroep Richting"