pk001034: In Manilla is arbeid goedkoper - ABVV-BBTK (1994)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een Filipijns jongetje met een hamer op zijn schouder. Tekst op de keerzijde : Er zijn tussen 100 en 200 miljoen gevallen van kinderarbeid in de wereld. Door hen schaamteloos te exploiteren, verkrijgen sommige landen een competitief voordeel. Laten we in 1994 samen proberen om onze sociale rechten over de rest van de wereld te verspreiden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"