543.530: Briefwisseling, programma’s en omzendbrieven over ATB De Natuurvrienden, Socialistische Federatie van Muziek- en Zangkringen, Antwerpse Gouw van de Socialistische Turnbond van België (STB), Socialistische Federatie van Toneelkringen en de Antwerpse Federatie van Socialistische Gepensioneerden - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"